Federatia Sindicatelor din Posta si Comunicatii | Pagina principala
Federatia Sindicatelor din Posta si Comunicatii
Sedinta CA 18 Iunie 2012

In data de 18.06.2012 a avut loc sedinta Consiliului de Administratie al CN Posta Romana. Pe ordinea de zi a sedintei au figurat urmatoarele puncte:

- prezentarea unei note de informare asupra rezultatelor reevaluarii cladirilor si terenurilor proprietatea CN Posta Romana,inaintata de catre Directia Economica; aceasta reevaluare a fost necesara la dosarul intocmit pentru ANAF in vederea obtinerii esalonarii datoriilor de 188 milioane lei catre bugetul de stat, esalonare ce a fost obtinuta pentru o plata lunara de aproximativ 5,5 milioane lei timp de 3 ani (36 luni).

- prezentarea notelor de informare privind situatia contractelor de inchiriere si a actelor aditionale incheiate in perioada august 2011 - mai 2012;

- prezentarea unei analize comparative a principalilor indicatori economico-financiari pe primele 4 luni din acest an comparativ cu primele 4 luni din anul trecut;

- prezentarea si avizarea modificarilor aduse proiectului de buget de venituri si cheltuieli al CN Posta Romana; modificarile aduse proiectului de BVC 2012 sunt in sensul introducerii la cheltuieli a sumei de 16.350.000 lei, pentru salarii compensatorii. Materialul prezentat mai facea referire si la o alta suma si anume 19.858.000 lei, necesara tot pentru salarii compensatorii, suma ce se va cheltui insa in 2013. Matrialul prezentat mai spunea ca aceste aproximativ 36 milioane lei sunt pentru salariile compansatorii ale celor 772 de persoane ce urmeaza a fi concediate in perioada urmatoare.

-un alt subiect discutat a fost in legatura cu auditorul extern al CN Posta Romana si anume Deloitte fiind exprimate opinii in sensul renuntarii la contractul cu acestia.

 

Facem precizarea ca nu ne-au fost transmite ori inmanate materiale scrise.

Galerie de imagini
Sedinta CA 18 Iunie 2012